Met de brandstempels van J.H. Machining brengt u duidelijke en mooie brandmerken op uw producten aan. Wel zijn er een aantal spelregels waar u rekening mee moet houden voor het zetten van het perfecte brandmerk.

Opwarmtijd
De standaard brandstempel moet ongeveer 5 minuten tot 15 in het vuur worden opgewarmd om mooi op temperatuur te komen. De elektrische brandstempel wordt aan de hand van de elektrische verwarmingselement opgewarmd dit duurt gemiddeld 5 tot 20 minuten. Dit tijdsverschil hangt af van het formaat van de brandstempel. Heeft u een bepaald formaat in gedachte? Wij kunnen u altijd informeren over een meer exacte opwarmtijd van de brandstempel.

Gebruik

Als u de brandstempel op temperatuur heeft kun u de stempels gaan zetten. Wij raden aan het stempel eerst te testen op een stuk restmateriaal op deze manier controleert u of het brandstempel de juiste temperatuur is.

Kwaliteit gegarandeerd
Onze standaard brandstempels zijn gemaakt van hout, messing en staal. Hierdoor zijn ze erg stevig en duurzaam in gebruik. U kunt de brandstempel dus makkelijk gebruiken voor meerdere productieprocessen. Ook testen wij al onze brandstempels voordat ze verstuurd worden. Hierdoor heeft u altijd een goed en werkend exemplaar tot u beschikking.
Als u verdere vragen heeft over het zetten van een stempel of over onze producten kunt u altijd contact opnemen. We helpen u graag bij u keuze.

Oefening baart kunst!