WhatsApp

Het verhaal achter JH Machining

Leuk dat je meer wilt weten over JH Machining. Ik ben Hidde, eigenaar van JH Machining, en ik vertel je graag meer over mijn passie.

Passie voor techniek

Met een passie voor techniek en oog voor detail heb ik drie jaar geleden een CNC freesmachine gebouwd. Al snel zag ik met welke precisie ik onderdelen kan maken, Een simpele eerste brandstempel was hiermee snel een feit. De brandstempel, welke ik gemaakt heb voor een kennis, had de tekst: “Handmade in Holland”.

Na het optimaliseren van het maken van een brandstempel heb ik er voor gekozen om een advertentie op marktplaats te zetten, hiermee kreeg ik de eerste opdrachten binnen. Het streven naar perfectie en het afleveren van een goed product geeft mij veel energie.

Een vraag die ik vaak krijg is waarom J.H. Machining zo goedkoop is vergeleken met andere fabrikanten. Wij zijn een klein bedrijf, wij hebben geen duur pand of personeelskosten. Daarom kunnen wij de prijs laag houden.  Voor mij is een brandstempel niet zo maar een brandstempel. Het is een product dat waarde aan uw producten geeft door ze te voorzien van een prachtig logo, tekst of afbeelding. Daarom vind ik het erg belangrijk om een zo goed mogelijke brandstempel te fabriceren. Precies naar uw wensen.

Bekijk hoe ik jouw brandstempel maak

Jan Hidde Zaaijer
Eigenaar J.H. Machining

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze webshop krijgt. Geen van onze cookies slaat persoonsgegevens op.