WhatsApp

Het verhaal achter JH Machining

Leuk dat je meer wilt weten over JH Machining. Ik ben Hidde, eigenaar van JH Machining, en ik vertel je graag meer over mijn passie.

Passie voor techniek

In 2017 begon Hidde Zaaijer zijn avontuur met een passie voor techniek en een scherp oog voor detail. Met behulp van zijn zelfontworpen CNC-freesmachine maakte hij zijn allereerste brandstempel. Wat oorspronkelijk begon als een hobby, groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf.

In slechts enkele jaren tijd heeft J.H. Machining zich ontwikkeld tot een onderneming met meerdere werknemers en behoort het nu tot de grootste producenten van brandstempels in Nederland en België. Daarnaast hebben we ook een sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk.

Bij J.H. Machining streven we niet alleen naar het leveren van een perfect product, maar ook naar het bieden van de allerbeste service. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en machines die zelfs het kleinste detail in de stempels kunnen realiseren. Hierdoor kunnen we met volle zekerheid een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Elke klant is verzekerd van een product waarmee hun werk gepersonaliseerd kan worden, of het nu gaat om een prachtig logo, tekst of afbeelding.

Bekijk hoe ik jouw brandstempel maak

Jan Hidde Zaaijer
Eigenaar J.H. Machining