Spanningsregelaar

De spanningsregelaar zorgt er voor dat u een gecontroleerde hoeveelheid stroom in de brandstempel kan aanbrengen. 

Hoe werkt het?

Een elektrisch brandstempel wordt zo geleverd dat het stempel een temperatuur van 450 tot 500 graden haalt, dit is perfect voor het zetten van brandmerken op hout en karton.

Als u stempel op leer wilt gebruiken is een spanningsregelaar aan te raden, hiermee kan de temperatuur van het stempel omlaag worden gebracht.

Voor het stempelen van leer is een temperatuur van tussen de 100 tot 300 graden nodig, deze temperatuur is afhankelijk van het gewenste resultaat. Een licht zichtbaar stempel op leer kan gezet worden met een lage temperatuur, een donkerder stempel wordt gezet met een hogere temperatuur.

Met een spanningsregelaar kan het stempel op de gewenste temperatuur worden afgesteld, hierdoor kunt u elke keer achter elkaar het perfecte stempel zetten.

Wij raden altijd aan om eerst wat proef brandmerken te zetten. Het is een kwestie van proberen en aftasten om echt het perfecte brandmerk te zetten. Als u meer informatie wil of advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Zet het perfecte brandmerk met de brandstempels van J.H. Machining!

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

06-51014080

info@jhmachining.nl

J.H. Machining